جمعه ۰۲ تیر ۰۲ ۲۳:۰۱ ۱۴ بازديد
مبلغ مورد این ماده بر پایه ی اعتبار در نظر گرفتن گردیده در میزان دارایی سنواتی و به گستردن پایین در سرفصلهای رقم خورده هزینه میگردد.
۱ـ هم اندازه هفتاد و پنج درصد(۷۵ %) جهت تجهیز تجهیزات ما یحتاج برای پیشگیری و نبرد با قاچاق، هزینههای اجرای ضابطه نظیر حمل ونقل، تست و امحای کالای ممنوعه؛
۲ـ مساوی بیست و پنج درصد(۲۵ %) جهت مسائل آموزشی و پژوهشی راجعبه پیشگیری و پیکار با قاچاق و صیانت، معاضدت، محرک و مسائل رفاهی نیروی کار دستگاههای مؤثر راجعبه نبرد با قاچاق محصول و ارز.
ماده ۷۷(اصلاحی ۱۰ˏ۱۱ˏ۱۴۰۰)- از تاریخ مایحتاج الاجراء شدن این ضابطه، ضابطه مجازات مرتکبین قاچاق تصویب شده ۲۹ /۱۲ /۱۳۱۲ با اصلاحات آینده، ضابطه روش ایفا تعزیرات حکومتی در زمینه ی قاچاق متاع و ارز تصویب شده ۱۲ /۲ /۱۳۷۴ مجمع تشخیص مصلحت نظام، ضابطه در مورد دوری از کار قاچاق بوسیله وسایط نقلیه موتوری دریایی تصویب شده ۹ /۸ /۱۳۳۶، مواد (۳۵) و (۳۶) ضابطه تأسیس سازمان گردآوری و فروش اموال تملیکی تصویب شده ۲۴ /۱۰ /۱۳۷۰، ماده (۶۲) ضابطه نظام صنفی تصویب شده ۲۴ /۱۲ /۱۳۸۲، تبصره ماده (۳)، ماده (۸) و حایل (ب) ماده (۹) ضابطه ممنوعیت استعمال امکانات اخذ از ماهواره تصویب شده ۲۳ /۱۱ /۱۳۷۳، حایل (د) ماده (۲۲) ضابطه نگهبانی از منابع آبزی کشور ایران تصویب شده ۱۴ /۶ /۱۳۷۴، تبصره (۱) ماده (۳) ضابطه الحاق یک تبصره به ماده (۱) و اصلاح ماده (۳) ضابطه مرتبط با قوانین کارها پزشکی و دارویی و خوردنی و آشامیدنی تصویب شده ۱۰ /۱۲ /۱۳۷۹، سدهای (۱)، (۲) و (۴) ماده (۱۲) ضابطه الحاق موادی به ضابطه تهیه و تنظیم بخشی از قانون ها مالی دولت تصویب شده ۵ /۸ /۱۳۸۴، مواد (۳)، (۴)، (۵)، (۶) و (۷) ضابطه اختیارات مالی و استخدامی سازمان بنادر و کشتیرانی و تشکیل گارد بنادر و گمرکات تصویب شده ۱۹ /۴ /۱۳۴۸ و لایحه ضابطه انحلال گارد بنادر و گمرکات تصویب شده ۱۴ /۹ /۱۳۵۸ شورای انقلاب نسخه ها میگردد.
تبصره ۱(الحاقی ۱۰ˏ۱۱ˏ۱۴۰۰)ـ مصرف و تخصیص وجوه فوق در غیر از موردها مسئله این ماده، تصرف غیر قانونی در وجوه و اموال دولتی محسوب و مرتکب به مجازات مقرر در ضابطه مجازات اسلامی محکوم میگردد.
تبصره ۲(الحاقی ۱۰ˏ۱۱ˏ۱۴۰۰)ـ کارمزد فروش متاعهای قاچاق بر پایه ی ماده (۹) ضابطه تأسیس سازمان گردآوری و فروش اموال تملیکی و اساسنامه آن تصویب شده ۲۴ /۱۰ /۱۳۷۰ انتخاب و وجوه نتیجه ها از فروش به اکانت تمرکز وجوه نتیجه ها از فروش و جریمهها نزد بانک داری مجموع مملکت واریز و در مواقعی که جنسهای قاچاق بر طبق ضابطه سابق الذکر منهدم، مسترد و یا این که واگذار میشوند، هزینههای رسمی مترتب مبتنی بر بها آحاد گردیده از محل اکانت نام برده تأمین می گردد.
تبصره ۳(الحاقی ۱۰ˏ۱۱ˏ۱۴۰۰)ـ دولت ملزم میباشد هزینههای مرتبط با اپلیکیشنهای پیشگیری و پیکار با قاچاق دستگاههای متکفل را که از محل این ماده تأمین نمی شوند در میزان داراییهای سنواتی حدس و اختصاص دهد.
تبصره ۴(الحاقی ۱۰ˏ۱۱ˏ۱۴۰۰)ـ ستاد مکلف میباشد سعی این ماده را هر شش ماه یک توشه به کمیسیونهای اقتصادی و قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گزارش کند.
تبصره(اصلاحی ۱۴ˏ۱۲ˏ۱۳۹۵)- همگی مبالغ نتایج از اجرای این ضابطه از قبیل وجوه ناشی از فروش فرآورده و ارز قاچاق، وسایل ضبطی و جریمههای وصولی به اکانت ویژه ای نزد بانک داری تمام مرزوبوم واریز می گردد. از وجوه واریزی، هر ساله تا مبلغ دویست میلیارد (۰۰۰ /۰۰۰ /۰۰۰ /۲۰۰) ریال برای جنگ با قاچاق فرآورده و ارز متناسب با تأثیر دستگاههای متکفل فرمان نزاع با قاچاق و اپهای ارائه گردیده بر پایه ی آیین طومار ای که به توصیه ستاد و وزارت دادستانی تهیه و تنظیم میشود و به ثبت هیأت وزیران میرسد، بین کاشفان، دستگاههای ذی ربط و مراجع تحقیق کننده هزینه میگردد.
این مبلغ در مهرماه هر سال متناسب با نرخ تورم مرزوبوم نسبت به سال گذشته تعدیل میشود. در مواقعی که متهمان اساسی شناسایی و به مرجع تحقیق کننده معرفی گردند، ضریب پرداخت وجوه مرتبط با هر وکیل مشهد را حق الکشف در هر پرونده دو موازی بقیه موردها میباشد. معیار کارمزد فروش و طرز احتساب هزینه محل محافظت و تأمین بقیه هزینههای مترتبه بر کالای قضیه این ضابطه در آیین طومار ذکر شده انتخاب و پرداخت میشود. مصرف و تخصیص وجوه مورد این ماده در غیر از موردها نزاع با قاچاق محصول و ارز، تصرف غیررسمی در اموال دولتی محسوب و مرتکب به مجازات مقرر در ضابطه مجازات اسلامی محکوم میگردد.
ستاد ملزم میباشد همت این تبصره را هر شش ماه یکبار به کمیسیونهای اقتصادی و قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گزارش کند.
ماده ۷۸ (الحاقی ۱۰ˏ۱۱ˏ۱۴۰۰)- از تاریخ موردنیاز الاجراء شدن این ضابطه، ضابطه مجازات مرتکبین قاچاق تصویب شده ۲۹ /۱۲ /۱۳۱۲ با اصلاحات آجل، ضابطه طرز انجام تعزیرات حکومتی درباره ی قاچاق محصول و ارز تصویب شده ۱۲ /۲ /۱۳۷۴ مجمع تشخیص مصلحت نظام، ضابطه در مورد پرهیز از کار قاچاق بوسیله وسایط نقلیه موتوری دریایی تصویب شده ۹ /۸ /۱۳۳۶، مواد (۳۵) و (۳۶) ضابطه تأسیس سازمان گردآوری و فروش اموال تملیکی تصویب شده ۲۴ /۱۰ /۱۳۷۰، ماده (۶۲) ضابطه نظام صنفی تصویب شده ۲۴ /۱۲ /۱۳۸۲، تبصره ماده (۳)، ماده (۸) و حایل (ب) ماده (۹) ضابطه ممنوعیت استفاده امکانات اخذ از ماهواره تصویب شده ۲۳ /۱۱ /۱۳۷۳، سد (د) ماده (۲۲) ضابطه مدد از منابع آبزی ایران تصویب شده ۱۴ /۶ /۱۳۷۴، تبصره (۱) ماده (۳) ضابطه الحاق یک تبصره به ماده (۱) و اصلاح ماده (۳) ضابطه مرتبط با قانون ها کارها پزشکی و دارویی و خوردنی و آشامیدنی تصویب شده ۱۰ /۱۲ /۱۳۷۹، سدهای (۱)، (۲) و (۴) ماده (۱۲) ضابطه الحاق موادی به ضابطه تهیه و تنظیم بخشی از قانون ها مالی دولت تصویب شده ۵ /۸ /۱۳۸۴، مواد (۳)، (۴)، (۵)، (۶) و (۷) ضابطه اختیارات مالی و استخدامی سازمان بنادر و کشتیرانی و تشکیل گارد بنادر و گمرکات تصویب شده ۱۹ /۴ /۱۳۴۸ و لایحه ضابطه انحلال گارد بنادر و گمرکات تصویب شده ۱۴ /۹ /۱۳۵۸ شورای انقلاب نسخه ها می شود.
ضابطه فوق مشمول هفتاد و هفت ماده و هفتاد و خیر تبصره در نشست علنی روز سهشنبه مورخ سوم دی ماه یکهزار و سیصد و نود و دو مجلس شورای اسلامی ثبت شد و در تاریخ ۱۸ /۱۰ /۱۳۹۲ به تأیید شورای پاسبان رسید.