صدور جدایی توافقی

حسینی هستم وکیل پایه یک دادگستری اموزش مسائل حقوقی در این وبسایت

  • حقوق کشور ایتالیا
  • ضابطه دفترها اوراق قانونی
  • قانونگذاری ها و تغییرات
  • ماده 35 قانون حمایت از خانواده
  • طریق ثابت عدم تمکین مرد

صدور جدایی توافقی

۱۴ بازديد
۰ ۰


و وکیل مشهد ی 
در ذهن بخش اعظمی از عموم جدایی دارنده یک روش مشقت بار و پرتنش میباشد که زوجین در آحاد موردها مخالف یکدیگر میباشند. شاید در بخش اعظمی از موردها چنین هم باشد البته خیر مدام. جدایی توافقی نوعی جدایی میباشد که در آن زن و شوهر به هر دلیلی بواسطه صلاحدید خودشان برای طلاق به توافق میرسند. آن‌ها در پشت راز گذاشتن تک تک فرآیند جدایی و مسائل معاش مشترک نیز با یکدیگر به توافق میرسند. مهم ترین مواقعی که در جدایی توافقی شیوه و واحد سنجش آن گزینه توافق زوجین قرار می‌گیرد عبارتند از:

مهریه، نفقه‌، حضانت فرزندان و جهزیه

در طلاق توافقی هر تصمیمی که زن و شوهر در امر این مسائل بگیرند و هر توافقی که میان آن ها در زمینه‌ی مقدار و روش جاری ساختن شدن مفاد نام برده شکل بگیرد به وسیله دادگاه نیز متشخص شمرده گردیده و مقبول واقع می شود.


فرآیند جدایی توافقی
با وجود اینکه در جدایی توافقی زوجین هر دو قصد به طلاق دارا هستند و به توافق رسیده‌اند، حکم جدایی به‌سرعت صادر نمی شود. جدایی توافقی نیز مراحلی داراست که بایستی آن فرایند برای صدور جدایی طی بشوند.

۱. مشورت و تصمیم
در او‌لین مرحله برای جدایی توافقی زوجین می بایست داده ها خویش را در سامانه دفعه دهی جدایی تصویب کرده و وهله دریافت نمایند. بعد از آن زوجین می بایست در مرکز ها رقم خورده جهت مشورت خانواده حضور یابند و رمز اعمال می بایست مدرک عدم انصراف از جدایی را اخذ نمایند. بدین شکل تصمیم آنان برای جدایی از نگاه دادگاه قطعی تشخیص داده گردد.

۲. ارائه دادخواست
درین مرحله هر مورد از زوجین و یا این که وکلای آن ها بایستی دادخواست برای جدایی توافقی را نثار نمایند. برای این عمل بایستی به دفترها سرویس ها قضایی مراجعه نمایند.

۳. گزینش وقت دادرسی
بعد از نثار دادخواست زوجین می بایست معطل باشند تا برای آنان وقت دادرسی در دادگاه خانواده رقم بخورد. گزینش وقت دادرسی به وسیله ابلاغیه به هر مورد از طرفین اگاهی داده گردد. آگهی از روش پیامک نیز شکل خواهد گرفت و زوجین می توانند با مراجعه به سامانه ابلاغ الکترونیکی سنا از جزئیات آن باخبر شوند.

۴. حضور در دادگاه
بعداز اخذ ابلاغیه زوجین یا این که وکلای آنان می بایست در وقت رقم خورده در شعبه رقم خورده در ابلاغیه به همپا مدارک ما یحتاج حضور یابند.

۵. عملکرد برای سازگاری
درین مرحله زوجین یا این که وکلای آن‌ها پس از پرداخت هزینه مشورت بایستی به واحد مشاور دادگاه خانواده مراجعه نمایند. آن‌گاه مشاور خانواده کل عملکرد خویش را برای سازگاری و تولید مصالحه در میان طرفین اجرا میدهد. البته در شکل عدم توفیق و پافشاری طرفین به طلاق، مشاور توافق‌طومار طلاق را تهیه و تنظیم میکند که به امضا او و طرفین می‌رسد. آن‌گاه مشاور توافق‌طومار را به هر دو طرف تحویل می دهد تا جهت صدور سند عدم سازگاری نثار دادگاه کنند.

۶. تست بارداری
در‌این مرحله برای صدور مدرک عدم سازگاری بایستی آبستن نبودن زن برای دادگاه محرز گردد.

اگر که زن اقرار به حامله نبودن نماید برای دادگاه

داشتن سند عدم بارداری از آزمایشگاه که به وسیله زن پیش از مراجعه به دادگاه خانواده گرفته گردیده باشد مقبول میباشد.

باکره بودن زن نیز برای صدور مدرک عدم سازگاری مقبول میباشد ولی دراین باره زن می بایست مدرک تندرست بکارت خویش را از آزمایشگاه گرفته و به دادگاه ارائه کند.

همینطور در شکل یائسگی زن نیز نیازی به ارائه مدرک عدم بارداری نمی باشد.

در‌حالتی که زوجین هر دو درباره ی حامله نبودن زوجه توافق داشته باشند نیز برای صدور سند عدم سازگاری کفایت میکند.

۷. صدور سند عدم سازگاری
بعداز اجرا فرایند نام برده زوجین یا این که وکلای آن ها می بایست برای اخذ سند عدم سازگاری به دادگاه مراجعه نمایند.

۸. صدور جدایی توافقی
در مرحله انتها زوجین بعداز اخذ مدرک عدم سازگاری ۳ ماه زمان دارند برای جدایی به دفتر ها جدایی مراجعه نمایند.


موقعیت
همان طور که از اسم آن پیدا میباشد مهم ترین شرط این نوع جدایی آغاز رضایت هر دو طرف به طلاق و توافق آن ها میباشد. آن‌گاه بایستی هر کدام از زوجین در مورد ها معاش مشترک خویش به توافق رسیده باشند. برای مثال پرداخت و یا این که عدم پرداخت مهریه و یا این که درصورت پرداخت مهریه ترازو و طرز پرداخت آن نیز بایستی آیتم توافق هر دو طرف باشد. یک کدام از دیگر از موقعیت اصلی جدایی توافقی حضانت فرزندان میباشد. زوجین بایستی درخصوص حضانت و سرپرستی هرمورد از فرزندان خویش به توافق رسیده باشند. به عنوان مثال چنانچه حضانت فرزند با بابا خواهد بود، مامان چه بازه زمانی و در چه مجال‌هایی می‌تواند برای دیدن فرزند خویش حضور یابد. یا این که یک‌سری روز در هر ماه فرزند می بایست نزد مامان و چندین روز نزد بابا خویش باشد. حالت جدایی توافقی حساس و دارنده عدم وضوح‌های متعددی میباشد. بهمین ادله معمولا زوجین هنگام دریافت کردن جدایی توافقی این مسائل را به نماینده قانونی خویش میسپارند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.