یکشنبه ۰۸ مرداد ۰۲ ۲۰:۴۱ ۱۴ بازديد
وضعیت صدور حکم جلب سیار
حکم جلب سیار یکی دو نوع حکم جلب میباشد همان گونه که از تیتر آن معلوم میباشد این حکم سیار میباشد و فردی که حکم جلب برای وی صادر گردیدهاست در هر فرصت و جای می شود به حکم ضابطه اورا دستگیر کرد. درپی این نوشته ی علمی به تعریفی بدون نقص از حکم جلب خواهیم پرداخت و پیرو به موقعیت صدور حکم جلب سیار خواهیم پرداخت.
حکم جلب سیار چیست؟ تفاوت حکم جلب معمولی با سیار در چیست؟
تصمیمی که دادگاه در پوسته حکم میگیرد مورد نیاز الاجرا است. حکم جلب در واقع واپسین آیتم اجرا فشار بر روی شخصی میباشد که بر پایه ی ضابطه و با مدارک بدهکار شناخته شدهاست. پس تصمیمات دادگاه وقتی به صدور حکم منجر گردد که یا این که دادگاه تصمیمی در باب ماهیت بحث گرفته باشد و یا این که در معنای خاتمه دعوای دو نفر میباشد. صدور حکم جلب سیار و یا این که حکم جلب معمولی از سیاستی میباشد که دادگاه برای خاتمه مشاجره آن را صادر می نماید. در پرونده های حقوقی که دعوای آن مرتبط با کارها مالی میباشد فرمان حکم جلب برای بدهکار به سادگی صادر نمیشود و معمولا بایستی فرایند حقوقی طی خواهد شد آنگاه در غایت برای فیصله دادن به گفت و گو این حکم از سوی دادگاه صادر میشود. ولی قابل ذکر میباشد که در دعاوی کیفری صدور این حکم سریع و فارغ از تشریفات میباشد و صرفا در دعاوی حقوقی به بدهکار زمان پرداخت داده میشود.
عدم پرداخت مبلغ تحلیل و عدم پرداخت مهریه بوسیله مرد و یا این که سرقت و کلاهبرداری و امثالهم از اختلافات مالی میباشد که در دادگاه ها مطرح میگردد. همانگونه که میدانید آغاز از روش شورای حل اختلاف برای اشخاص اظهارنامه هشدار برای بدهکار ارسال میگردد و در صورتیکه ارسال اظهار طومار ثمری نداشت طلبکار مبادرت به طرح گلایه می نماید. بعد شخص به دادگاه خوانده میشود و از او نگهبانی مطلوب برای پرداخت بدهی خویش را مطالبه می نماید و در شکل عدم پرداخت طلبکار خواهان توقیف اموال بدهکار میشود و درحالتی که که هیچ اموالی از فرد بدهکار شناسایی نشود در غایت دادگاه حکم جلب اورا صادر می کند. در موقعیت کلی حکم جلب بر دو نوع حکم جلب معمولی و حکم جلب سیار میباشد. در هر دو وضعیت حاکم پرونده ممکن میباشد یک کدام از این دو مقصود را از صدور اینگونه حکمی داشته باشد.
یک؛ هنگامی که دادگاه رای قطعی خویش را صادر کرده باشد و فرد بدهکار را بدون چاره به پرداخت بدهی کند و وقتی کهاین حکم صادر گردد تا فرصت پرداخت بدهی فرد در زندان باقی خواهد ماند. دو؛ دعوای که در دادگاه مطرح گردیده است نیاز به پژوهش ها و داده ها بیشتری برای تصمیم آخری دادگاه موردنیاز میباشد از این رو حکم دهنده در شکل نیاز حکم جلب فردی را برای پژوهش ها بیشتر صادر می کند و وقتی این حادثه میافتد که اتهام فرد برای دادگاه مشخص و معلوم نشده باشد. حکم جلب معمولی هنگامی صادر می گردد که شاکی پرونده نشانی خانه مسکونی یا این که دفتر طلبکار را بداند و با دادن نشانی به دادگاه از روش افسر کلانتری مبادرت به جلب بدهکار می کند. ولی در صورتی شاکی آدرسی از بدهکار نداشته باشد و یا این که با داشتن نشانی البته بدهکار فراری باشد دراینحالت حکم جلب سیار برای بدهکار صادر شود و این حکم صادر گردیده به همه مراجع قضایی ارسال میگردد که در شکل یافت کردن بدهکار با شاکی همیاری ما یحتاج را اعمال دهند.
موقعیت صدور حکم جلب سیار (22)موقعیت صدور حکم جلب سیار (۲۲)
تفاوت حکم جلب سیار با امر جلب چیست؟
حکم جلب معمولی یا این که حکم جلب سیار اساسا مسئله و طریق اعمال و همینطور ماهیت شغل حقوقی تفاوتی با یکدیگر ندارد. همانگونه که پیش خیس گفته شد؛ وقتی که گفته گردد دادگاه حکم صادر نموده است بهاین معنا میباشد که دادگاه تصمیم خویش را راجعبه بحث گرفته میباشد. البته وقتی که حکم کننده پرونده فرمان جلب فرد بدهکار یا این که فرد تبهکار را صادر می نماید مراد دستگیری شخص و مراجعه وی به دادگاه میباشد. شاکی با گلایه از طرف بحث و در شکل مشخص و معلوم شدن محکومیت جنایتکار از دادگاه خواهان اجرای حکم میگردد. برای دعوای کارها مالی شاکی لیست همگی اموال جنایتکار را به ارائه میدهد تا با توقیف اموال فرد را در پرداخت بدهی خویش پایین فشار قرار دهند که در شکل عدم پرداخت اموال وی برای پرداخت بدهی او در مزایده فروش قرار گرفته می گردد. در حالتیکه اموالی از او شناسایی نشود دادگاه حکم جلب او را صادر خواهد کرد.
پس بر پایه ی ضابطه بدهکار برای پرداخت بدهی خویش به دادگاه خوانده میشود و فرمان جلب برای پرداخت بدهی صادر میشود ولی حکم جلب هنگامی میباشد که بدهکار در هیچ قوانینی بدهی خویش را پرداخت نکند در غایت حکم جلب او صادر گردد خواه حکم جلب سیار و یا این که حکم جلب معمولی فرقی اساسا زمینه ندارد. اگر مجرم نیز فوت نماید بدهی وی به ورثه منتقل میشود و می بایست وراث بدهی متوفی را پرداخت کنند. پس فهمیدن این نکته بسیار دارای اهمیت میباشد که شاید بعضی فرمان جلب با حکم جلب را خطا متصور شوند. ولی در غایت برای صدور حکم مربوطه می بایست چندین وضعیت ما یحتاج وجود داشته باشد. شاید در زمان متن ارائه گردیده متوجه حالت صدور این حکم گردیده باشید البته مورد نیاز میباشد تا توشه دیگر و به طور پیوسته این وضعیت بیان شوند.
حالت صدور حکم جلب سیار چیست؟
برای صدور حکم جلب سیار حالت عام و خاصی وجود دارااست که دادگاه با حدس این وضعیت مبادرت به صدور اینگونه حکمی خواهد کرد که فرآیند صدور این حکم بغرنج و طولانی میباشد. این حالت به گستردن پایین میباشد؛
صدور حکم جلب چه سیار و چه معمولی برای نقطه پایان بحث و فیصله دادن آن میباشد پس شرط ما یحتاج صدور این حکم این میباشد که اقدامات مایحتاج و روند گلایه شاکی به صحت و مبنی بر ضابطه صورت گرفته باشد آنگاه حکم صادر شود.
وقتی جلب سیار به طور حکم صادر میگردد که دادگاه مجرم را بدهکار شناخته و اورا طب حکمی محکوم کرده باشد.
س وکیل مشهد