موردها ممنوع الخروج نمودن

حسینی هستم وکیل پایه یک دادگستری اموزش مسائل حقوقی در این وبسایت

  • حقوق کشور ایتالیا
  • ضابطه دفترها اوراق قانونی
  • قانونگذاری ها و تغییرات
  • ماده 35 قانون حمایت از خانواده
  • طریق ثابت عدم تمکین مرد

موردها ممنوع الخروج نمودن

۲۰ بازديد
۰ ۰

موردها ممنوع الخروج نمودن و راههای برداشتن آن
پرهیز از خروج شخص از مرزو بوم یا این که ممنوع الخروجی اقدامی میباشد از سوی طلبکاران و افراد و یا این که ارگان های همگانی و دولتی و متعلق به حاکمیت برای اینکه هم به کاربر فشار وارد نمایند برای پرداخت بدهی و اجرا تعهد و هم وسیله ای میباشد جهت دوری از فرارو گریز و از دسترس بیرون شدن شخص بدهکار یا این  وکیل مشهد که جنایتکار.فعالیت شوهر در دوری از خروج زن از مرز و بوم هرچند که به اشتباه و در لسان عامیانه ممنوع الخروجی نامیده می‌شود اما در واقع انصراف از اذن خروجی میباشد که تا قبل از اینً به زن داده شد‌ه‌است.اما به یک سری ادله ممکن میباشد اشخاص ممنوع الخروج شوند یکی از به فرمان مراجع و سازمانهای قضایی یعنی به دلیل وجود بدهی از سوی سازمان های اجرایی مانند اداره اجرای تصویب و یا این که به دلیل وجود سابقه سوء در نهاد های امنیتی و اطلاعاتی.ممنوع الخروجی در خیالی که به فرمان مراجع حقوقی و قضایی صورت پذیرد ممکن میباشد در مرحله بازرسی و جریان دادرسی به مراد دسترسی به مجرم باشد و یا این که تحت عنوان نوعی مجازات در مرحله اجرای احکام کیفری.


نکات اصلی مضمون‌ ممنوع الخروجی
اشخاص برای خروج از مرزهای مملکت مستلزم مدارکی میباشند برای مثال پاسپورت که‌این پاسپورت در واقع اذن خروج آن ها از مرزو بوم به‌حساب می‌آید. در این باره ماده 2 ضابطه پاسپورت به این شکل مقرر می‌دارد: " اتباع کشور‌ایران برای خروج از میهن و یا این که اقامت در بیرون و یا این که هجرت از بیرون به کشور‌ایران بایستی علم آموزی پاسپورت کنند. صدور پاسپورت مشروط به ارائه اسنادی میباشد که نام و نشان و ملیت اهل ایران تقاضا کننده را اثبات کند."
ولی آلرژی های بالا در برخی مورد ها سبب می گردد برخی اشخاص در بعضی حالت برای خروج از مرزوبوم با ممنوعیت هایی مواجه شوند.
قابل ذکر میباشد برای ممنوع الخروج کردن اشخاص لزوما گرد‌همایی پژوهش خاصی تشکیل نمی‌شود و حتی ممکن میباشد شخص لحظه ای پیش از سوار شدن به هواپیما از ممنوع الخروج بودن خویش اگاهی نتایج نماید گرچه این دستور در مخالفت مصرح با دستمزد اشخاص میباشد.
به عنوان مثال مواقعی که طی آن می‌گردد شخصی را ممنوع الخروج کرد می شود به نکات زیر اشاره کرد:

ماده 188 ضابطه دین دادرسی کیفری:" در شکل وقوع جرم (تا پیش از ثابت مجرمیت مجرم) تاهنگامیکه به تبهکار دسترسی نتایج نشده میباشد، بازپرس قادر است با دقت به عنایت و دلیل وقوع جرم، امر ممانعت خروج جنایتکار را از سرزمین صادر نماید.
حایل "ث" ماده 247 ضابطه آئین دادرسی کیفری: در شکل وقوع جرم (بعداز ثابت مجرمیت جنایتکار) بازپرس می‌تواند متناسب با جرم ارتکابی، خلال صدور قرار مدد، قرار تحقیق قضایی را که دربرگیرنده یک یا این که یک‌سری گزینه از دستورهای تحت میباشد، برای مقطع مشخص صادر نماید یک کدام از این اوامر ممنوعیت خروج از مملکت است.

ماده 509 ضابطه آئین دادرسی کیفری: " در شکل وقوع جرم (در مرحله اجرای حکم) هر گاه اقدامات حکم کننده اجرای احکام کیفری منتهی به دسترسی به محکوم علیه نشود و بیم گریزو فرار او از مرز و بوم باشد، قادر است امر جلوگیری کردن خروج او‌را از مرزو بوم صادر نماید و به مراجع رسمی اعلام نماید؛ ولی به محض حضور یا این که دستگیری محکوم علیه نسبت به کنسل این فرمان مبادرت می نماید.
قابل ذکر میباشد طبق ماده 248 ضابطه آئین دادرسی کیفری برهه زمانی اعتبار قرار ممانعت خروج از مملکت شش ماه و قابل تمدید میباشد. در حالتی‌که که برهه زمانی نوشته شده در امر بازداشتن خروج منقضی گردد، این فرمان خویش به خویش منتفی میباشد و مراجع مربوط نمی توانند بازدارنده از خروج شوند.
بنابر آنچه نگاشته شد، در شکل وقوع جرم دو بنیان دادسرا و دادگاه کیفری میتوانند مبادرت به ممنوع الخروج کردن اشخاص کنند.
اما طبق ماده 292 ضابطه دین دادرسی کیفری: " تمامی مراجع قضایی مکلفند در موردها رسمی بعد از اتخاذ تصمیم بر ممنوعیت خروج از مرزوبوم، مراتب را به دادگستری مجموع مرزو بوم ارسال دارا هستند تا از آن روش به مراجع ذیربط ارسال شود.

دادستان آحاد مرز و بوم در موردها انقضاء بازه زمانی رسمی ممنوعیت خروج از مرزوبوم و عدم تمدید آن به وسیله مراجع مربوطه، نسبت به رفع ممنوعیت خروج مبادرت می نماید.
ماده 17 ضابطه پاسپورت: درخصوص بدهکاران قطعی مالیاتی و اجرای دادستانی و تصویب اوراق و متخلفین از جاری ساختن تعهدات ارزی، دولت می‌تواند از صدور پاسپورت و خروج آن ها طبق مقررات و مقرراتی که در شیوه نامه گزینش می‌گردد پرهیز کند.
گرچه در صدور امر ممنوع الخروج بودن اشخاص مقامات قضایی می بایست مبادرت کنند اما در ماده 17 ضابطه پاسپورت این فرمان از سوی دولت نیز امکانپذیر گردیده‌است.
لایحه رسمی ممنوعیت خروج بدهکاران خزانه ها: درباره‌ی عده ای که به خزانه های مرزو بوم بدهکار بوده و اسامی آن ها از طرف خزانه ها به خزانه مرکزی اعلام شد‌ه‌است و همینطور واردکنندگان و صادرکنندگانی که به تعهدات خویش شغل نموده اند، خزانه مرکزی جمهوری اسلامی ایران اذن دارااست از روش دادسرای همگانی طهران خواهان ممنوعیت خروج آنها از مرز و بوم شود. خروج افراد سابق الذکر از میهن مشروط به اذن خزانه مرکزی جمهوری اسلامی ایران است.
ماده 17 ضابطه طریق اجرای محکومیت های مالی: " در امر فردی که با مقصود فراروگریز از پرداخت آیین مرتکب تقصیر گردیده‌است تا موجب اعسار او شود، دادگاه استیناف کننده به اعسار خلال صدور حکم اعسار با اعتنا به معیار بدهی، نوع تقصیر، تعداد و تکرار آن به زمان شش ماه تا دو سال به یک یا این که چندین آیتم محرومیت محکوم می نماید که از جمل آن ها می شود به ممنوعیت خروج از مملکت اشاره کرد.
ماده 202 ضابطه مالیات های بدون واسطه: " درباره‌ی بدهکاران مالیاتی که واحد سنجش بدهی قطعی آن ها از 10 میلیون ریال بیشتر باشد و همینطور مدیریت یا این که مدیران مسوول افراد حقوقی محرمانه بابت بدهی قطعی مالیاتی فرد حقوقی اعم از مالیات بر درآمد فرد حقوقی یا این که مالیات هایی که به موجب این ضابطه فرد حقوقی ملزم به کسر و آن میباشد و مرتبط با عصر مدیر آن ها بوده، وزارت کارها اقتصاد و بودجه یا این که سازمان کارها مالیاتی مرزوبوم میتواند از خروج آنها پرهیز کنند مراجع ذیربط با اعلام وزارت یا این که سازمان سابق الذکر موظف به اجرای این ماده میباشند.
دستور کار اجرای موردها ورقه ها قانونی مورد نیاز الاجرا: بدهکاری که به جهت عدم معرفی فرآورده یا این که عدم دسترسی به اموال او به درخواست بستانکار وفق قانون ها از خروج او از مرزو بوم خودداری می‌شود.
موازی قانون ها کیفری: افرادی که دارنده محکومیت کیفری قطعی می‌باشند و مجازات عصر محکومیت خویش را طی نکرده اند ممنوع الخروج هستند.
موازی ضابطه پاسپورت : بدهکارانی که با صدور اجرائیه از سوی واحدهای اجرائی تصویب سندها یا این که اجرای احکام دادگاه ها مواجه شوند، با احتمال ممنوع الخروجی مواجه خواهند بود.
طبق مضمون‌ مخالف ماده 18قانون پاسپورت در مورد ها تحت برای افراد پاسپورت صادر نمی‌شود و همان افراد ممنوع الخروج می‌شوند:
افراد کمتر از 18 سال و اشخاصی که پایین ولایت یا این که قیمومیت میباشند، در صورتیکه که اذن کتبی البته یا این که قیم را نداشته باشند.

مشمولین وظیفه همگانی درصورتی که که اذن کتبی اداره وظیفه همگانی را نداشته باشند.

زنان شوهردار ولو کراراً از 18 سال تک تک فارغ از موافقت کتبی شوهر خویش و در موردها اضطراری اذن دادستان شهرستان محل درخواست پاسپورت که موظف میباشد حیث خویش را اعم از قبول درخواست یا این که رد آن حداکثر پیاله سه روز اعلام دارااست.

در ارتباط با مهریه نیز می اقتدار حکم ممنوع الخروجی مرد را گرفت که دراین باره، مرد به انگیزه عدم پرداخت مهریه همسرش ممنوع الخروج میگردد که‌این ممنوع الخروجی از روش مراجع ثبتی به فعالیت خواهد آمد.



تحقیق یک مثال فرمان موقت و حکم رفع ممنوع الخروجی فرزند







دلایلی که یک شخص را می قدرت ممنوع الخروج کرد:
1- بابت بدهی مهریه در اداره اجرای تصویب

2- بابت بدهی مهریه در دادگاه خانواده

3- بابت بدهی تحلیل در اداره اجرای تصویب

4- بابت هر نوع بدهی مبلغی در دادگاه حقوقی

5- بابت اعمال یک جرم از روش دادسرا یا این که دادگاه کیفری

6- بابت بدهی مالیاتی

7- به امر نهاد های امنیتی

8- به درخواست شوهر (زوج)

نکته : آیتم انتها در واقع ممنوع الخروجی وجود ندارد و انصراف از اذن خروجی میباشد که تا قبل از این داده گردیده‌است برای اینکار زوج با مراجعه به اداره پاسپورت خیلی شل و سریع از اذن خروج قبل انصراف داده و از خروج زوجه از مرزوبوم خودداری می کند.


رویکرد های رفع ممنوع الخروجی:
1- پرداخت بدهی

2- پرداخت مالیات

3- معرفی محصول جهت اجرای حکم

4- واخواهی نسبت به حکم غیابی

5- درخواست ابطال اجرایی ثبتی

6- گذاشتن وثیقه و خروج موقت

7- اذن خروج موردی در سفرهای زیارتی

8- اذن خروج موردی در سفرهای ضروری

9- توقف اجرای حکم

10- تقاضای ابطال اجرایی

11- و............
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.